![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
Hoşgeldiniz.İyi Forumlar Dileğiyle...
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
siLdim artıK kaLbimden sana aiT ne varsa, koyduM adını haiN yasaKsın artıK seN baNa..! baska yerde mp3 arama.. hepsi mp3portali^nda ;) c",) <|> _/\_ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu ...SuLtAn... tarafından (12-09-2008 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
siLdim artıK kaLbimden sana aiT ne varsa, koyduM adını haiN yasaKsın artıK seN baNa..! baska yerde mp3 arama.. hepsi mp3portali^nda ;) c",) <|> _/\_ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
![]() Giderken yanına aLdığın sessiz cümLeLerini hangi bıçakLa biLedin ?(!) Hangi kör bıçakLa biLedin diLini de tek bi söz edemedin? Kilitler mi vurdun yoksa diLine ? Ne diye sessizce gittin ? Sen beni giderken öLdürmedin Geberttin ! ![]() ![]() Konu hussein tarafından (12-22-2008 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
![]() Giderken yanına aLdığın sessiz cümLeLerini hangi bıçakLa biLedin ?(!) Hangi kör bıçakLa biLedin diLini de tek bi söz edemedin? Kilitler mi vurdun yoksa diLine ? Ne diye sessizce gittin ? Sen beni giderken öLdürmedin Geberttin ! ![]() ![]() Konu hussein tarafından (12-22-2008 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||||||
![]() Giderken yanına aLdığın sessiz cümLeLerini hangi bıçakLa biLedin ?(!) Hangi kör bıçakLa biLedin diLini de tek bi söz edemedin? Kilitler mi vurdun yoksa diLine ? Ne diye sessizce gittin ? Sen beni giderken öLdürmedin Geberttin ! ![]() ![]() Konu hussein tarafından (12-22-2008 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 1905den, dogru, geriye, gsliler, haydi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 38
|
|
...SuLtAn... , 06ank06, AgireDilemin, aloner, amansiz26, becas_1905, , by_sarac, C!VC!V , camel063, ciyo_35, çikubi , depresif123, dikenli_42, djbekoo, eFeX09, EFE_ , erkaan84, fatih_0617, , gencertr, halo, hasan1977, hussein , iksir, izmir-lee, jigsaw1988, keKo!, murat_terim, MyLife , , oneyli_52_1905, ozgurluk_89, Razoor, sürme66, TehLikeLi92, TeLeprT*, zikri56
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Sistem Bilgileri | Bilinmesi Gerekenler |
|